25 Ekim 2012 Perşembe

zam zam style

aslında bütün dünyayı saran bir gangam style çılgınlığıdır gidiyor biz de buradan esinlenerek ülkemizdeki stillere biraz kulak verelim dedik :)

biliyorsunuz benzine neredeyse hergün zam geliyor yani bu zamlar artık klasik olmuş vatandaş benzine zam gelmese rahatsız olacak o kadar yani :)

peki asgari ücret ne kadar 700 tl ! üstelik bu sene neredeyse tüm vergilere % 10 civarında bonkörce zam yapanlar asgari ücrete gelince bonkör yerine kör ya da nankör olmayı tercih ediyor biz bu styli eleştirelim dedik !!!

düşünün bir kere ; yıl 2012 şimdiki hükümet iktidara geldiğinde 222 tl olan asgari ücretle 18 gram altın alınabiliyorken şu anda sadece 6 gram altın alınabiliyor ...

oysa bu ülkeyi yönetenlere sorsanız biz hükümete geldiğimizde pinpon topunun fiyatı 1 tl idi şimdi 10 kuruş diyerek asgari ücretle 10 katı pinpon topu alınabiliyor, artık Türkiye büyüdü diyerek işin içinden başarılı bir şekilde çıkacaklar ...

2013 yılında asgari ücret için düşünülen zam miktarının %3 olduğunu söyleyelim bu arada, verdiğimiz oyların boşa gitmediği anlaşılsın :))

dünyada en pahalı benzini kullanmanın havasıyla mutlu günler diliyoruz ...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder